Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két műtéten és sugárkezeléseken is átesett rákos megbetegedése miatt Rob Halford

Prosztatarákkal műtötték tavaly Rob Halfordot. A Judas Priest énekese néhány napja hozta nyilvánosságra betegségének tényét, amely a jelek szerint szerencsére visszaszorulóban van.

judas_priest_k2018_07

A Consequence magazinnak beszélt először elmúlt évének kemény egészségügyi hányattatásairól Rob Halford. A Judas Priest 70 éves frontemberénél prosztatarákot diagnosztizáltak a tavalyi év folyamán, majd júliusban megoperálták. Idén év elején ugyanakkor újabb daganatos sejteket találtak az énekes szervezetében, így áprilisban és májusban sugárkezeléseken esett át, és eltávolították a vakbelét, amelyen szintén tumort észleltek. Ezek után Robot végül júniusban ismét rákmentesnek nyilvánították. „Kimerítő évem volt, ez kétségtelen, de nagyon örülök, hogy túljutottam rajta” – mondta Halford. A rákkal való küzdelem Halford Vallomás című önéletrajzi könyvének kiegészített, új kiadásában is kapott egy plusz fejezetet.

A Judas Priest jövőre elvileg Budapesten is fellép, a tervezett magyar dátum 2022. július 11. lesz, a helyszín az Aréna. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.