Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két műtéten és sugárkezeléseken is átesett rákos megbetegedése miatt Rob Halford

Prosztatarákkal műtötték tavaly Rob Halfordot. A Judas Priest énekese néhány napja hozta nyilvánosságra betegségének tényét, amely a jelek szerint szerencsére visszaszorulóban van.

judas_priest_k2018_07

A Consequence magazinnak beszélt először elmúlt évének kemény egészségügyi hányattatásairól Rob Halford. A Judas Priest 70 éves frontemberénél prosztatarákot diagnosztizáltak a tavalyi év folyamán, majd júliusban megoperálták. Idén év elején ugyanakkor újabb daganatos sejteket találtak az énekes szervezetében, így áprilisban és májusban sugárkezeléseken esett át, és eltávolították a vakbelét, amelyen szintén tumort észleltek. Ezek után Robot végül júniusban ismét rákmentesnek nyilvánították. „Kimerítő évem volt, ez kétségtelen, de nagyon örülök, hogy túljutottam rajta” – mondta Halford. A rákkal való küzdelem Halford Vallomás című önéletrajzi könyvének kiegészített, új kiadásában is kapott egy plusz fejezetet.

A Judas Priest jövőre elvileg Budapesten is fellép, a tervezett magyar dátum 2022. július 11. lesz, a helyszín az Aréna. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.