Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két héttel a rockmaratonos fellépés után érkezik az új Kataklysm

0106kataklysmJúlius 31-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában Of Ghosts And Gods címmel a kanadai Kataklysm új albuma. A zenekart pár nappal előbb a Rockmaratonon is el lehet csípni élőben.

Az előzetes sajtóközlemény szerint az új album véglegesen bebetonozza majd a montreali death metalosokat a műfaj top-előadói között. „Az anyag új területekre is elmerészkedik, de eközben mindvégig benne lesz az az agresszív él, amiről mindig is ismert volt a Kataklysm", mondják. „Az új dobosunkkal, Oli Beaudoinnal fantasztikus az összhang, és a négy lovas igazán zúzós anyagot ígér nektek. Death metal-himnuszokra számítsatok!"

A zenekar a legutóbbi, 2013-as Waiting For The End To Come-mal karrierje egyik legjobban fogadott albumát tette le az asztalra, és több mint százötven koncertet adtak az anyag kapcsán. Az új lemez produceri munkálatait Jean-François Dagenais gitáros látta el Mark Lewisszal közösen, a keverést pedig Andy Sneap végezte.

A Kataklysm ott lesz a július 13-19. között Dunaújvárosban rendezendő idei Rockmaratonon is. Információk és részletek folyamatosan itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.