Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két dal is meghallgatható Andi Deris új lemezéről

1006derisKét dal is meghallgatható a Helloween frontembere, Andi Deris a héten megjelenő új szólóalbumáról. Az anyag címe Million Dollar Haircuts On Ten Cent Heads.

November 22-én jön ki az earMUSIC gondozásában a Helloween frontember Andi Deris új szólóalbuma, az énekes első önálló lemeze 1999 óta – amely azonban nem feltétlenül hagyományos értelemben vett szólóalbum, mert az énekes zenekari környezetben vette fel a minél kerekebb végeredmény érdekében. Ennek megfelelően a formáció hivatalos neve Andri Deris And The Bad Bankers.

Andi első önálló albuma 1997-ben jött ki Come In From The Rain címmel, a folytatás pedig 1999-ben érkezett Done By Mirrors címmel, így itt volt már az ideje egy újabb anyagnak a jellegzetes torkú frontembertől. A Million Dollar Haircuts On Ten Cent Heads anyagot teljes egészében Deris írta és rögzítette otthonában, a Kanári-szigeteken, méghozzá helyi muzsikusok segítségével: a gitáros Nico Martin, a basszer Jezoar Marrero, a dobos pedig Nasim López-Palacios, azaz a Bad Bankers. A zenét Deris úgy írja le, mint egy a legutóbbi Helloween lemezek és a bandával készített első albuma, az 1994-es, még dallamosabb irányultságú Master Of The Rings egészséges keverékét. A megszólalás ugyanakkor korszerű, természetes és mocskos – akárcsak a tartalom.

1006deriscover„Lehet, hogy ez így egy kicsit ostobán hangzik, de a lényeg akkor is annyi: basszák meg a bankok, a bankárok", magyarázza Deris. „Mindent megvetünk a bankok és bankvezérek kapcsán, hiszen teljesen egyértelműen ők a felelősök azért a szarságért, ami manapság a világban tapasztalható, és bizonyára még a közeljövőt is jellemzi majd. Így aztán jól esett elénekelni, mit is gondolok róluk. Ez persze elég szókimondóan sikerült, de hé, ki nem szarja le? Ezt érdemlik – és ez a mondanivaló a zenét is ütősebbé tette!"

A dallista az alábbi:

01. Cock
02. Will We Ever Change
03. Banker's Delight (DOA)
04. Blind
05. Don't Listen To The Radio (TWOTW 1938)
06. Who Am I
07. Must Be Dreaming
08. The Last Days Of Rain
09. Enamoria 1.8
10. This Could Go On Forever
11. I Sing Myself Away

Egyelőre még nem tudni, turné kapcsolódik-e majd a lemez megjelenéséhez.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.