Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül az új Amon Amarth

Megkezdte a munkát következő nagylemezén a svéd Amon Amarth. A vikingek egyelőre nem jelentették be, ki dobol majd a következő lemezen, hiszen Fredrik Andersson dobos év elején távozott a fedélzetről.

Egy friss twitteres bejegyzés szerint egy erdei házban gyűlt össze egy hétre az Amon Amarth tagsága, hogy dalokat írjanak és összepróbálják a meglévő témákat a következő lemezhez. A 2013-as Deceiver Of The Gods folytatása a mostani állás szerint 2016 elején jelenhet meg, de azt egyelőre még nem tudni, ki dobol majd rajta a márciusban távozott Fredrik Andersson helyett.

„Vannak dal- és szövegötleteink, de még egyelőre nem ültünk le összetolni ezeket”, mondta Ted Lundström basszer még év elején egy interjúban. „A mostani turné után ez lesz az elsődleges célunk: 24/7-ben dolgozni az albumon. Remélhetőleg ha eltelt a nyár, elkezdhetjük a felvételeket, legalábbis most ez a terv. De befejezett számaink egyelőre még nincsenek. Én azt remélem, valamikor jövő év elején megjelenhet az album, de ez soktényezős függvény: ott a kiadó ütemterve, a turnézás, a stúdióidő, és így tovább… De remélhetőleg jövő év elején megjelenhet, mi ezt szeretnénk.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.