Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kerry Kingben gyönyörködhetünk az új RockinforM címlapján

Március 3-án kerül az újságárusokhoz a Shock! fő médiapartnere, a RockinforM friss száma, mely több szempontból is fordulópontot hoz a patinás magazin életébe. Ezek közül a legfontosabb mindenképpen az, hogy a lap e példánya korszakzáró: Révész Béla főszerkesztő leköszön tisztségéről, és átadja helyét Valentin Szilviának.

„Változás történt a főszerkesztői szék környékén. Az idő nagy úr, a határidő még nagyobb. Hogy az újság továbbra is menetrendszerinti pontossággal jelenjen meg, munkatorlódási (de nagyon örömteli) gondokból kifolyólag mostantól Valentin Szilvia veszi át a kormányt, hogy őrült sebességgel húzzon bele a vadulásba. Jómagam boldogan leszek íródeák mellette", írja Révész Béla leköszönő főszerkesztő, és mint ebből is kiderül, ő sem búcsúzik el végérvényesen a laptól. Emellett rövid kitérő után a régi RockinforM stáb egyik oszlopa, Bánfalvi Ákos is visszatért a fedélzetre.

A márciusi számban egy alapos Kerry King interjú mellett többek között helyet kapott a Subscribe, az Ill Nino, a Hooligans, a Sugarloaf, a Subscribe, a Lazarus A.D. és Yngwie Malmsteen, de a dupla CD melléklet sem marad el.

(Mielőtt még bárki is megkérdezné: az, hogy a Shock! alapító főszerkesztője innentől fogva a RockinforMnál is vezető pozíciót tölt be, természetesen kizárólag pozitív módon érint minket, vagyis nincs sem megszűnés, sem személyi változás, minden megy tovább, ahogy eddig, sőt.)

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Valentin Szilvia 2011-02-23 15:42
Idézet - rpka:
És vajon mi az a 2 CD melléklet?


Steel Orange és Aetrigan.
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-02-23 13:33
És vajon mi az a 2 CD melléklet?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.