Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kerry King: „Gary Holt a mi generációnk Glenn Tiptonja”

Kerry King általában nem a pozitív megjegyzéseiről híres, most azonban egy friss interjúban nem spórolt a dicséretekkel ideiglenes kisegítőjük, az Exodus gitáros Gary Holt irányába. Holt egész nyáron a Slayerrel játszik a még mindig nem teljesen egészséges Jeff Hanneman posztján.

„Mindig is a mi generációnk Glenn Tiptonjaként gondoltam Garyre", magyarázta Kerry King egy rádióműsorban. „Nagyon jó gitáros, hihetetlenül letisztult a stílusa, és senki sem beszél róla. A mai napig nem hivatkoznak annyian a Judas Priestre és Tiptonra, mint indokolt lenne, és Garyvel ugyanez a helyzet. Az Exodusnak sok rajongója van, de a Metallica, a Megadeth, a Slayer és az Anthrax, tehát a Big Four mellett kicsit háttérbe szorultak. Így aztán itt az alkalom, hogy kihozzuk őt a frontra, és lenyomjuk az emberek torkán: hé, ez a csávó kurva jó, figyeljetek oda rá!"

King az interjúban azt is elárulta: Holttal emberileg is tökéletes a kapcsolat. „Gary és én általában jóval tovább is maradunk fent esténként a buszon, mint a többiek. Valami őrült horrort vagy vígjátékot nézünk, dumálunk... Zeneileg pedig még valahol mindig új neki ez az egész. Időről időre előjön vele, hogy hé, miért nem játsszuk ezt vagy azt a nótát? És ilyenkor leülünk megtanulni a dalokat, amiket Gary még nem ismer, mert a legtöbbet szeretné kihozni az itt eltöltött idejéből. Most például a Hell Awaitset gyakoroljuk folyamatosan. Kétszer játszottuk eddig vele, és úgy látom, most ez neki a legfrissebb."

A Slayer hamarosan kétszámos lemezelőzetes EP-vel jelentkezik.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 jódli 2012-06-20 16:11
remélem jeff visszajön vele teljes a slayer
Idézet
 
 
+7 #1 Venomádi 2012-06-20 09:09
Megéljük még, hogy ott marad:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.