Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keep Wiseman Alive: a Vision Divine lemondta a koncertet

1113vdA Vision Divine ügynöksége munkahelyi problémákra és gazdasági okokra hivatkozva kedden, azaz szinte az utolsó pillanatban lemondta a zenekar november 15-ei budapesti és az egy nappal korábbi prágai koncertet is. Mindez azt eredményezi, hogy a Wisdom lemezbemutatóján a Powerwolf lesz az egyetlen külföldi speciális vendég.

„Értetlenül állunk a helyzet előtt, hiszen a fellépésről hónapokkal ezelőtt minden részletre kiterjedő megállapodás született, amihez maximálisan tartottuk is magunkat. A zenekar fellépési díja, a szállodája, ellátása, helyi technikája a megállapodásnak megfelelően rendelkezésre áll, a koncertre a jegyek nagyon jól fogynak", áll a Wisdom zenekar és a Hammer Concerts közös közleményében.

Természetesen Fabio Lionéék döntésétől függetlenül a Keep Wiseman Alive 7, a Wisdom és a Powerwolf, valamint a Tales Of Evening részvételével az eredeti terveknek megfelelően megrendezésre kerül pénteken a Barba Negra klubban. Aki kizárólag a Vision Divine miatt váltott jegyet a rendezvényre, arra kérik a szervezők, hogy a váltás helyén, a rendezvény előtt (!!!) váltsa vissza a belépőt. Minden egyébként még nincs veszve, a háttérben nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy legalább Fabio Lione énekes vendégszereplése a Wisdom koncert része maradjon.

A pontos részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.