Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kataklysm: eljön a vég

0403kataklysmWaiting For The End To Come lesz a kanadai Kataklysm új nagylemezének címe, amely valamikor idén év végén vagy legkésőbb 2014 elején jelenhet meg. Mára kiderült az is, hogy a lemezt Chris „Zeuss" Harris (Hatebreed, Suffocation, Arsis) keveri majd.

„A korábbiaktól eltérő, azoknál jóval komplexebb death metal himnuszokat érdemes várni tőlünk", mondja az új anyagról Jean-François Dagenais gitáros, aki az album produceri teendőit is végzi majd, és korábban a Malevolent Creationnel, a Misery Indexszel és a Despised Iconnal is dolgozott már stúdiós szakemberként. „Nagy sebességű, szélsőséges, de dallamos a zene, miközben tovább fejlesztettük a zenekar védjegyének számító zúzós groove-okat. Felfrissültünk az elmúlt időszakban tartott pihenőn, és nagyon komolyan dolgozunk ezen a lemezen. Nem követünk semmiféle trendet: a sajátunkat szeretnénk megteremteni."

A Kataklysm legutóbbi, sorrendben tizedik albuma Heaven's Venom címmel jelent meg 2010-ben. A csapat kiadója továbbra is a Nuclear Blast.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kéjsóvár bohóc 2013-04-04 08:36
A súlyos extrém metál az valahol itt kezdődik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.