Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kanyarban az új Deftones-lemez

Már keverik a Deftones új lemezét, melyről Frank Delgado, a Deftones samplerese/billentyűse mesélt.

0304_deftones

„Gőzerővel dolgoztunk az albumon az elmúlt pár évben és alapjában véve kész is vagyunk vele. Helyre kell pofoznunk még egy-két dolgot itt-ott, de azt hiszem, ezzel már hamar megleszünk – vagyis inkább tudom."

Az új Deftones lemez zenei irányvonaláról ezt mondta Delgado: „Ez egy Deftones lemez, ami tudom, hogy klisésen vagy banálisan hangzik, de sosem építettünk falakat magunk köré, mi mindig csak összeröffentünk és megláttuk, hogy mi sül ki belőle. Amíg mindenki együtt van és boldog és jól érzi magát, addig minden klappol, és a lemez munkálatai folyamán egy csomó ilyen pillanat volt. Nem igazán hajszolunk semmilyen hangzást vagy próbálunk meg valamilyenek lenni – csak igyekszünk jobbak lenni abban, amit csinálunk, és összerakunk mindent egy egésszé, ami elképesztően jól szól. És ebben a pillanatban épp itt tartunk, és kurvára lázban égünk az egész miatt."

Chino Moreno, a csapat énekese azt nyilatkozta tavaly, hogy ő és a többi bandatag „eléggé élvezték" a zenekar következő lemezének a munkálatait.

„Nagyon király munkafolyamat volt. Összejöttünk és dolgoztunk egy pár hétig, előfordult, hogy csak csörömpöltünk és jó ötletek sültek ki belőle, és aztán mindenki hazament, aztán meg visszajöttünk és dolgoztunk rajtuk még egy kicsit többet."

Konkrét tervek nincsenek, de a zenekar az idén huszadik évfordulóját ünneplő White Pony lemezt is megünnepelheti valamilyen formában.

Tizennégy év után ismét önálló koncertet ad Budapesten a Deftones. A koncert június 3-án lesz a Budapest Parkban. A limitált elővételi jegyár 8999 forint, később 9999 forintért lehet bejutni a bulira. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Adam Szabo 2020-03-04 19:17
"Konkrét tervek nincsenek, de a zenekar az idén huszadik évfordulóját ünneplő White Pony lemezt is megünnepelheti valamilyen formában."

Klasszikusshock ba vele! Ezen album amúgy is megérdemelne egy minőségi shockos írást. Az egyik legjobb korongjuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.