Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kansas-feldolgozás a Budapestre készülő Anthraxtől

Meghallgatható az Anthraxtől egy exkluzív Kansas-feldolgozás, amely a tavalyi lemez bónuszolt kiadásán kapott helyet. A csapat nyáron ismét fellép Budapesten.

0307anthrax

Március 12-én Budapesten is fergeteges koncertet adott az Anthrax a klasszikus Among The Living album jubileuma kapcsán, most már azonban a Killswitch Engage és a The Devil Wears Prada társaságában turnéznak Észak-Amerikában. Scott Ianék nemrég kihozták a tavalyi For All Kings lemez egy különleges, bakelit kislemezes díszdobozos verzióját Észak-Amerikában. Ezen érdekességek is helyet kaptak: ilyen a tizenegy lemezes téma mellett felkerül rá a The White Stripes Black Mathjének és a Kansas Carry On Wayward Sonjának feldolgozása, illetve a Vice Of The People című darab is, amely eredetileg a lemez japán bónusza volt. A már ismert Vice People ide kattintva meghallgatható (beágyazni sajnos nem lehet), a Kansas klasszikus Leftoverture lemezének legnagyobb slágerét pedig alább lehet lepörgetni.

A New York-i thrasherek a nyári szezon első heteiben, június 21-én ismét Budapestre érkeznek, ahol ezúttal a Barba Negra Track szabadtéri színpadán játszanak, az elmúlt harmincöt év legnagyobb slágerei közül válogatva. Az early bird jegyek 6900 forintba, a normál belépők 7900 forintba kerülnek elővételben. Aznap 8900 forintért lehet belépni a Trackbe. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Thor 2017-04-04 05:45
Figyelj már, még szinti is van benne! :D

Tudnak ezek zenélni... ki kellene adniuk egy egész lemezt ilyen dalokkal... :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.