Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kálmán Kata a Perfect Symmetry új énekese

0223kkNői frontembert igazolt a Perfect Symmetry a tavaly távozott Kovács Attila helyére. A pécsi progmetalosok új énekese Kálmán Kata, aki már a második hölgy ezen a poszton.

Új énekessel dolgozik tovább a Perfect Symmetry, a hazai progmetalos színtér egyik veterán csapata. „Az énekesi poszton 2016-ban bekövetkezett menesztés után a Perfect Symmetry elgondolkodott a hogyan tovább és a kivel tovább kérdésén", tudtuk meg Kusinka Tamás gitárostól, aki elmondta: a zenekar célja eredetileg egy férfiénekes leigazolása volt. „Aki tudja teljesíteni az elvárásainkat: tudjunk vele könnyen dolgozni, kreatív legyen, és ami a legfontosabb, a meglévő munkásságunkat tudja feldolgozni és előadni. Több félrefutott kör után, még mindig énekeshiánytól szenvedve Pécsett ismét megrendezték a Made In Pécs fesztivált, ahol mindenképp szerettük volna teljesíteni a felkérést, hiszen ez egy pécsi zeneünnep, nem akartunk kimaradni a jóból."

A megoldás a billentyűs Cliff másik csapata, a Soulmirror révén érkezett, ahol Götz Attila mellett Kálmán Kata is énekel. „Mivel jó kapcsolatban vagyunk velük, így egy könnyed, egyszeri alkalomra felkértük őket, hogy oldjuk meg együtt ezt a fellépésünket. Egy-két közös próbával ezt tökéletesen teljesítettük is. Ekkor jöttünk rá, hogy a kézen fekvő megoldás egy karnyújtásnyira volt tőlünk Kata személyében. Tehát, köszönjük, jól haladunk. A próbák jó hangulatúak, a Tökéletes szándék és Kezdet EP dalai mellett visszanyúlunk a Szabad akarat lemezhez is, és reméljük, sorra kerül néhány The Human Machine lemezes szerzeményünk is."

A Perfect Symmetry új énekese tehát Kálmán Kata, aki már a második hölgy ezen a poszton az egykor a csapatban szintén zenélt Sudár Anita után. A felállás további tagjai Kusinka Tamás és Cselényi Ferenc gitárosok, Kovács Péter billentyűs, Szkróbó Szabolcs basszusgitáros és Tápai Balázs dobos.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.