Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kairos címmel érkezik az új Sepultura anyag

Kairos címmel jelenik meg hamarosan az új Sepultura album a Nuclear Blast gondozásában. Andreas Kisserék Roy Z. producer (Bruce Dickinson, Halford, Helloween satöbbi) segítségével rögzítették új dalaikat São Paulóban, jelenleg pedig már az utolsó simításokat végzik az anyagon. A csapat az előzetes nyilatkozatok alapján most is szövevényes konceptlemezben gondolkodik.

Befejezte új albumának felvételeit a Sepultura, az eredmény pedig Kairos címmel lát majd napvilágot valamikor a közeljövőben – árulta el Andreas Kisser gitáros a Blabbermouthnak. A brazil metal legenda jelenlegi felállása tizenhárom témát rögzített a stúdióban Roy Z. asszisztálása mellett, köztük a Ministry Just One Fix és a The Prodigy Firestarter dalainak feldolgozásait. Utóbbiak valószínűleg bónuszokként jelenhetnek meg a Kairos ilyen-olyan verzióin, de mindez még nem dőlt el pontosan. A saját dalok között olyanok szerepelnek, mint a No One Will Stand vagy a Born Strong. Akárcsak a legutóbbi A-Lex vagy az azt megelőző Dante XXI esetében, a Sepultura most is koncepciózus lemezt készített, melynek középpontjában az idő témaköre áll.

A zenekar áprilistól Észak-Amerikában turnézik a Belphegor, a Keep Of Kalessin, a Hate, a Neuraxis és a Bonded By Blood társaságában. A turné utolsó szakaszában a Belphegor helyét a hamarosan Magyarországon is fellépő Nevermore veszi majd át. A Sepultura a nyárra is intenzív koncertezést tervez, szeptemberben pedig ők is fellépnek majd a brazíliai Rock In Rio fesztiválon. Egyelőre nincs szó arról, hogy utóbbi eseményen ismét összeállna a klasszikus felállás a Cavalera fivérekkel, habár a pletykák folyamatosak, és legutóbb már Kisser sem zárkózott el mereven a dolog elől. A Sepultura mostani tagságát Andreas mellett továbbra is Paulo XistoPinto Jr. basszusgitáros, Derrick Green énekes és Jean Dolabella dobos alkotják.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.