Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június végén érkezik Chino és az Isis tagjainak bemutatkozó albuma

Június 25-én jelenik meg a Deftones frontember, Chino Moreno és az Isis korábbi tagjaiból álló Palms első nagylemeze, amelyet Mike Patton kiadója, az Ipecac gondoz majd. A projekt bővebb tervei egyelőre nem ismertek.

A Palmsot Jeff Caxide basszer/billentyűs, Aaron Harris dobos és Clifford Meyer gitáros/billentyűs alapította Chino társaságában valamikor 2011 elején.. „Folytatni szerettük volna a közös zenélést az Isis sztori vége után. Chino nem sokkal később csatlakozott hozzánk, és onnantól kialakult a hangzásunk", mondja a kezdetekről Harris. „Hatalmas Isis rajongóként mindig is imádtam azokat a hangulatokat, amiket ezek a srácok a hangzásukkal teremtettek", tette hozzá Chino. „Nagyon izgalmas egyesíteni a kreativitásunkat, és roppant szórakoztató is egyben."

A debütáló lemez címe egyelőre még nem dőlt el, az azonban már biztos, hogy az avantgarde zenék nagy híve, Mike Patton Ipecac kiadója adja majd ki a debütáló albumot június végén. Jelenleg még nem tudni, hogy tervez-e turnét a csapat.

 

Hozzászólások 

 
#1 Myth 2013-02-11 20:54
kíváncsian várom, Isistól a Wavering Radiant az eddigi kedvencem - ez valóban letális kombinációt alkothat, ha folytatják a dinamikusabb, dallamosabb Isis nóták irányát Chino szívszaggató tiszta, és erőteljes durva vokáljaival kombinálva. Szerintem a Koi No Yokan volt az eddigi talán legjobb szereplése - annak ellenére, h a dalszerzés minőségében kicsit süllyedt a Deftones a Diamond Eyes-hoz képest
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.