Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Júliusban visszatér a Raging Speedhorn: „Nem fogtok csalódni!”

ragingspeedhorn_cJúlius 15-én jelenik meg a Raging Speedhorn visszatérő nagylemeze, amely a Lost Ritual címet viseli. A zenekar hagyományőrző, de korszerű anyagot ígér, amely garantáltan kielégíti majd a rajongók igényeit.

„Tényleg mindenki hozzátette a magáét ehhez az albumhoz, mindnyájunkból van benne egy szelet, ha úgy tetszik”, mondja a brit metal/sludge/hardcore-banda gitárosa, Jim Palmer a Lost Ritualről. „Ott vannak benne azok a tipikusan speedhornos, pumpáló rock’n’roll-pillanatok, de sötétebb részek is akadnak. Hangzásilag pedig rengeteg feedback, torzítás, mindenféle rossz hozzáállású, arcbamászóan régies megoldás várható, csupa olyasmi, amire számítanál tőlünk, és amik a Speedhorn-rajongók számára ismerősek lesznek. De azért némi csavarral. Nem fogtok csalódni!”

A Lost Ritual producere Russ Russell volt, aki korábban a Napalm Death, a Dimmu Borgir vagy a The Wildhearts mellett dolgozott többek között. A zenekar utolsó nagylemeze 2008-ban jelent meg Before The Sea Was Built címmel, de az újon is hallható eredeti énekes, Frank Regan hangja utoljára a 2005-ös How The Great Have Fallen dalaiban csendült fel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2016-03-12 12:50
fasza! én bírom őket, a we will be dead néha még hiányzik is, be is rakom.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.