Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Július derekán jelenik meg Steven Tyler countrys szólóalbuma

steventyler_cJúlius 15-én jelenik meg Steven Tyler első teljes szólóalbuma, amely a We’re All Somebody From Somewhere címet viseli. Az Aerosmith frontembere a lemezzel countrys-popos-rockos irányt vesz.

Olyan slágergyárosok és stúdióguruk segítségével készítette el karrierje első szólólemezét Steven Tyler, mint T Bone Burnett, Dann Huff, Marti Frederiksen és Jaren Johnston, és az anyag július derekán lát napvilágot a Big Machine Label Grouphoz tartozó Dot Recordsnál. Az Aerosmith énekese alighanem nagy sikerre számít a lemezzel, hiszen a country-alapú pop- és rockzenék jelenleg mindennél népszerűbbek az Egyesült Államokban, és az eddig kihozott két szólódal igen sokat is pörgött az amerikai rádiókban. Ezeket következő single-ként a We’re All Somebody From Somewhere követi majd június végén.

Július elején Steven máris önálló turnéra indul, amelyen kisebb termekben játszik majd, kísérőzenekara pedig egy nashville-i csapat, a Loving Mary lesz. Eközben az énekes társai az Aerosmithben nem feltétlenül nézik jó szemmel ezt az egész kalandot. „Steven Nashville-ben csinálja a dolgait”, mondta nemrég Joe Perry a USA Todaynek. „Van egy strasszokkal kirakott cowboykalapja, és nyomatja a yippee-ki-yayt. Ezen túlmenően nem tudom, mit mondhatnék erről… Ha nem ismerném, akkor azt mondtam volna a dalára, hogy oké, rendben van, ugorjunk.”

Az Aerosmith legutóbbi lemeze a 2012-es, nem túl sikeres Music From Another Dimension! volt. Tyler nemrég megpendítette, hogy a banda jövőre akár búcsúturnéra is indulhat, ősszel azonban még ezelőtt dél-amerikai koncertek várnak rájuk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-2 #2 LiliMiciPanniSári 2016-06-09 12:48
botoxos vén kecske is megnyalná a sót
Idézet
 
 
#1 Chook Chutney 2016-06-09 10:26
Nem szeretem az Aerosmitht különösebben, de ezért a háziasszony-country középszerért tényleg kár szívatni a többieket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.