Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Steven nem veszi észre, hogy a rajongói az Aerosmithben akarják őt látni”

1113bradÉpp Derek St. Holmesszal, Ted Nugent legismertebb énekesével indult közös turnéra Brad Whitford, az Aerosmith gitárosa, aki ennek kapcsán természetesen az Aerosmith dolgairól is beszél az interjúkban. Sok jó hírrel azonban nem tud szolgálni, mert Steven Tyler énekes jelenleg kizárólag a saját ügyeit intézi…

„Steven nem akarja csinálni, és ez szerencsétlen”, mondta a Billboardnak Whitford az énekes és az Aerosmith viszonyáról. „Mi meg kicsit úgy érezzük, hogy magunkra hagyott bennünket… Szerintem azt hiszi, hogy nagyon be fog indulni a szólókarrierje, és nekem az a véleményem, hogy nem veszi észre: a rajongói világszerte mindenütt az Aerosmithben akarják őt látni, és nem igazán érdekli őket más, amit csinál. Nem tudom, megérti-e ezt Steven, de most akkor is ezt akarja csinálni, én pedig nem tarthatok pisztolyt a fejéhez. De azért eléggé elkeserítő ez az egész.”

Whitford és Derek St. Holmes először 1981-ben készített közös nagylemezt Whitford / St. Holmes címmel, a folytatás valamikor jövőre jelenhet meg. Az Aerosmith legutóbbi albuma, a nem túl sikeres Music From Another Dimension! 2012-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#1 Buju 2015-11-14 02:24
Miért százévesen kell szólókarriert építgetni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.