Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Judas Priest: majd elkészül, ha elkészül...

0517rhrfNyers, kemény és súlyos heavy metal albumot készít legközelebb a Judas Priest, akik teljes jogú szerzőtársként vették be maguk közé a K.K. Downing helyére érkezett Richie Faulkner gitárost. Azt azonban még Rob Halford sem tudja, mikor jelenhet meg a lemez – reálisan nézve idén már nem nagyon...

„Amennyire nagyszerű volt elkészíteni egy konceptlemezt legutóbb, most annyira szeretnénk visszatérni azokhoz a gyökerekhez, amelyekről évtizedeken keresztül ismertek bennünket", mondta Rob Halford az Examinernek. „Csinálni szeretnénk még egy nagyon jó heavy metal lemezt, szóval a következő album egy igazán kemény, súlyos és feszes anyag lesz. Egyelőre négy teljesen kész dalunk van, de még ezeket is átnézzük majd megint, ennek pedig az az oka, hogy itt van velünk a fedélzeten Richie is. Richie óriási új életet, az energia extra dimenzióját hozta a csapatba, ami ránk is fertőző hatást gyakorolt: mind nagyon megszerettük a stílusát zenészként és dalszerzőként is, ő pedig valami újat adott az összképhez, ami új erőt pumpált bizonyos lényegi területekbe. Tonnányi anyagot írtunk, rengeteg témánk készült el."

Halford ugyanakkor egyelőre nem akart találgatásokba bonyolódni azt illetően, mikor jelenhet meg az album. „Egyelőre rögzítünk ezt-azt, ezzel megy az idő. Majd elkészül, ha elkészül. De a lényeg, hogy úton van egy új Priest lemez."

Mivel a fentiek alapján nem valószínű, hogy az album kijön idén, a legutóbbi Nostradamus pedig 2008-ban jelent meg, a Judas Priest hat év kihagyással ad ki két soralbumot, aminél hosszabb várakozásra csak az 1990-es Painkiller és az 1997-es Jugulator közötti monstre szünet szolgáltatott eddig példát a zenekar karrierjében.

A csapat új DVD-je, az Epitaph anyagát május 28-án a Corvin moziban is bemutatják.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 The_Sentinel 2013-05-17 11:19
Sosem mondták, h végleg lehúznák a rolót, meg h nem lesz több lemez, csak a vég nélküli nagy turnéktól búcsúztak el. Bár van egy sanda gyanúm, h ha kijön a lemez, ugyanúgy lesz turné azzal is, mint a korábbiakkal.
Idézet
 
 
+6 #2 kamikaze 2013-05-17 09:39
Én meg már nem tudom követni, hogy valójában mit akarnak. Nemrég még ugye búcsúturnéról volt szó, aztán meg egy ideiglenes kisegítő gitárosról, majd teljes jogú tagról, mostanában pedig már egy új stúdiólemezről (Downing nélkül). Értem persze, hogy ,,menet közben" kedvet kaptak a folytatáshoz, de akkor mi a francnak kellett előtte ennyi hülyeséget beszélni. Az utolsó ,,szigetes bulijuk" egyébként fenomenális volt!
Idézet
 
 
+6 #1 The_Sentinel 2013-05-17 09:08
Pedig bíztam egy idei megjelenésben...:-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.