Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jon Dette az Iced Earth új turnédobosa

Jon Dette, a Slayer és a Testament korábbi tagja és az Anthrax kisegítője ugrik be az Iced Earth soraiba a Volbeattel közös európai turné hátralévő állomásaira. Egyelőre még nem tudni, Dette a jövő évi önálló turnéra – így a februári budapesti koncertre – is marad-e a csapatban, de reméljük…

Jon Dette ül majd az Iced Earth dobcucca mögött az aktuális európai dátumokon a november 6-ai berlini koncerttől kezdve egészen a december 1-jei koppenhágai zárásig – jelentette be az amerikai power metal csapat. Jon Schafferék éppen nagy cimboráikkal, a Volbeattel játszanak a kontinens szerencsésebbik felén, és az eddigi kisebb volumenű bulik után ma kezdődik a nagyobb, aréna-méretű helyek sora. Az év elején távozott Brent Smedley helyére került Raphael Saini távozásában mindez természetesen nem játszott közre, mert mint kiderült, esetében eleve időleges helyettesítésről volt szó. A januárban megjelenő Plagues Of Babylon albumot azonban még ő dobolta fel.

Egyelőre nem tudni, hogy Jon Dette szerződtetése csak az idei bulikra szól-e, vagy esetleg hosszabb távú dologról van szó, de mi a júliusi budapesti Anthrax koncert után reménykedünk benne, hogy a Concerto szervezésében megvalósuló, február 5-ei budapesti bulin is őt láthatjuk majd a dobszerkónál. A koncert helyszíne a Club 202 lesz, Schafferék előtt a Warbringer és az Elm Street gondoskodik majd a hangulatról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.