Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön a Sunset albuma: „Az önmegvalósító emberek viszik előre a világunkat”

Célegyenesbe fordultak a We Are Eternity címre keresztelt bemutatkozó Sunset-lemez munkálatai, amely a márciusi HammerWorld lapszám mellékleteként lát majd napvilágot. A lemezről máris meghallgatható a Motivator című első dal.

0119sunset

Ahogy a cím is mutatja, a srácok túlnyomórészt angol szövegekkel operálnak a korongon, de természetesen magyar nyelvű szerzemények is helyet kapnak az előreláthatóan tíz dalt tartalmazó anyagon. A dalszövegeket a dobok mögött ülő Hámori Dávid verseiből Fehér Sándor basszusgitáros fordította. Noha az elmúlt évek során a digitális platformokon már jónéhány dalt megjelentetett az ötös, a debütáló lemezen egy kivétellel kizárólag korábban nem publikált dalok hallhatóak majd, amelyek közül az első klipje máris megtekinthető. „A Motivator az eddigi legpopulárisabb dalunk", mondja Dávid. „Talán az első olyan szám volt, amit tisztán a lemezre írtunk, és nem egy régi próbatermi dal újragondolása. A szöveg motiválni próbálja a hallgatót. Annyi csendes művész tevékenykedik a világban, akikről csak azért nem tudunk, mert félnek megmutatni magukat, és ezért sokszor nem is alkotnak. Őket szeretnénk kimozdítani ebből az állapotból, mert az önmegvalósító emberek viszik előre a világunkat."

A zenekar január végén megkezdi országjáró turnéját a KIES zenekar társaságában, március 18-án pedig nagyszabású lemezbemutató koncertet tart a Dürer Kertben, ahova extra látvánnyal, meglepetésvendégekkel és pályafutásuk eddigi leghosszabb koncertjével készülnek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 LiliMiciPanniSári 2017-01-22 09:38
de rossz DE! a klipp is
Idézet
 
 
+3 #1 sohamaar 2017-01-21 12:03
Bocsánat, de ez elég gyenge. Az énekes hangja is zavar, meg kissé tucat, ötlettelen számaik vannak. De ami igazán rossz, h ugyanazt érzem náluk is, mint a Depressziónál, nagyok okosak akarnak lenni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.