Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Johnny Kelly lett a Black Label Society új dobosa

A Black Label Society megvált dobosától, Will Hunttól, helyére pedig az a Johnny Kelly került, akit leginkább a Type O Negative-ból lehet ismerni, de az utóbbi időkben a Danzigben és a Seventh Voidban is játszott. Hunt távozásának hátterében vélhetően egyéb elfoglaltságai álltak, hiszen Zakk Wylde bandája mellett az Evanescence-ben és Tommy Lee Methods Of Mayhemjében is érdekelt volt.

Will Hunt eredetileg csak a Black Label Society tavalyi albumát, a Billboard-lista negyedik helyét megcsípő Order Of The Blacket játszotta volna fel, de mivel az Evanescence éppen meghosszabbította a dalírási periódust, végül turnézni is elindult Zakk Wylde-dal és társaival. A felek egyelőre nem tettek közzé bővebb indoklást azt illetően, miért került sor a mostani váltásra, de a történtek alighanem összefüggésben állnak Hunt egyéb érdekeltségeivel. Maga a dobos egyébként soha nem kötelezte el magát teljes értékű tagként a zenekarban. „Zakk tudja, hogy az Evanescence egy sokat játszó banda, számomra pedig komoly melót jelent", fogalmazott egy őszi interjúban. „Mivel ő maga is évekig zenélt Ozzy mellett, mindenki esetében tökéletesen megérti a hasonló lehetőségeket, hiszen eleve az Ozzynál keresett pénze tette számára lehetővé, hogy azzá fejlessze a Black Labelt, amivé az mára kinőtte magát. Tehát reálisan és megértően áll a kérdéshez, mert pontosan tudja, hogy az ember néha nem mondhat nemet bizonyos dolgokra."

Az idén 43 éves Johnny Kelly február 25-én este, Párizsban ugrik a mélyvízbe a Black Label Society dobosaként. Jelenleg még nem tudni, csupán beugrásról van-e szó, vagy hosszabb távú együttműködésről, de egyelőre nincs szó arról, hogy Kelly otthagyná a Danziget vagy a Seventh Voidot Zakk kedvéért. Tegyük hozzá: habár Peter Steele tavaly áprilisban elhunyt, hivatalosan egyelőre még a Type O Negative sem jelentette be, hogy végérvényesen vége a sztorinak...

A Johnnyval megerősített Black Labelt március 14-én, Bécsben lehet Magyarországhoz legközelebb elcsípni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.