Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jogi okokból névváltoztatásra kényszerült a Ghost

Az Egyesült Államokban innentől kezdve jogi okokból Ghost B.C. néven működik tovább a svéd Ghost, akik április 9-én jelentetik meg Infestissumam című új nagylemezüket. A pontos okokkal egyelőre adós a csapat, de a jelenlegi állás szerint a változás nem érinti Európát.

Közelebbről meg nem határozott jogi okokból a tengerentúlon már Ghost B.C. néven jelenik meg az Infestissumam című új Ghost lemez, Európában azonban továbbra is Ghostként fut majd a svéd sátánista zenekar.

Egyelőre még nem tudni pontosan, milyen lesz a Nick Raskulinecz megaproducerrel felvett kettes lemez, de néhány hónapja a tagok azt sejtették, monumentálisabb és drámaibb, mint a nagysikerű, 2010-es Opus Eponymous debüt. „A produkciós és dalszerzési szakaszban nagyon gyakran használtuk azt a szót, hogy isteni”, mondta akkor a frontember Papa Emeritus II egy interjúban az anyagról. „Miközben az első album hangzása fás volt, az újnál azt akarjuk, hogy inkább a kő és az arany szavak jellemezzék a zenét – abban az értelemben, hogy az pompás és fenséges. Vagyis egy még ünnepélyesebb vallást kívánunk most lefesteni, és ennek érdekében tettünk néhány drámai lépést előre. Az első album az Antikrisztus érkezéséről szólt, a közelgő sötétségről. Az új lemez már a minket a jelenben körülölelő sötétségről mesél majd, az ördög jelenlétéről, és arról, miként kapcsolódik ez az istenséghez, és mennyire felesleges is megkísérelnünk felfogni az isteni dolgokat.”

A dallista az alábbi:

01. Infestissumam
02. Per Aspera Ad Inferi
03. Secular Haze
04. Jigolo Har Megiddo
05. Ghuleh / Zombie Queen
06. Year Zero
07. Idolatrine
08. Body And Blood
09. Depth Of Satans Eyes
10. Monstrance Clock

A már régóta nyilvános Secular Haze dal mellett a Ghost nemrég bemutatott egy sajátos ABBA feldolgozást is, amelyben nagy rajongójuk, Dave Grohl dobolt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 bogar 2013-02-05 15:14
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Valóban, ő Papa Emeritus II-ként fut mostanában! Javítva. Mentségünkre szolgáljon, hogy ez azért annyira nem következetes, láttam már párszor úgy, hogy őt is lenamelessghoul -ozták.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha simán csak Tobias Forgeként nyomná, de hát az ugye annyira nem izgalmas.


Szerintem az imidzsuknek a szerves része az álnevek használata. Rég láttam már ilyen csapatot, akik úgy építenek fel magukről egy képet, hogy nem kapok röhögőgörcsöt közben.
Idézet
 
 
+4 #2 Draveczki-Ury Ádám 2013-02-05 12:22
Valóban, ő Papa Emeritus II-ként fut mostanában! Javítva. Mentségünkre szolgáljon, hogy ez azért annyira nem következetes, láttam már párszor úgy, hogy őt is lenamelessghoul -ozták.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha simán csak Tobias Forgeként nyomná, de hát az ugye annyira nem izgalmas.
Idézet
 
 
+4 #1 bogar 2013-02-05 12:19
Nem a frontember Nameless Ghoul, hanem az összes többi tag. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.