Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jelenleg nem tűnik úgy, hogy sok értelme lenne továbbra is zenét írnunk”

Bemutatta a Surrender dal videóját jövőre érkező albumáról a Godsmack. Sully Erna énekes a banda utolsó nagylemezének ígérte a Lighting Up The Sky-t.

0929godsmack

Legutóbb 2018-ban adott ki új nagylemezt a Godsmack, és február 24-én végre megjelenik a When Legends Rise folytatása. Az album címe Lighting Up The Sky lesz. „Sosem nyilatkoztam olyanokat, hogy ez a legjobb lemezünk, bárki kikeresheti akármelyik interjúmat – mondta a frontember a minnesotai 93X rádiónak. – Mindig szerettem az albumainkat, mindig tudtam, hogy vannak rajtuk jó dalok, és reménykedtem is a sikerükben, de sosem tartoztam azok közé, akik bemondták, hogy baszki, ez az eddigi legjobb munkánk. Most viszont azt mondom: baszki, ez az eddigi legjobb munkánk! És azért teszem ezt, mert ez egy érzelmes pillanat, ugyanis ez az utolsó albumunk. Rengeteg energiát és érzést tettünk bele.”

godsmack_cA dallista az alábbi:

01. You And I
02. Red White & Blue
03. Surrender
04. What About Me
05. Truth
06. Hell's Not Dead
07. Soul On Fire
08. Let's Go
09. Best of Times
10. Growing Old
11. Lighting Up The Sky

Az anyag Sully szerint az utolsó lemez lehet a sorban a csapattól, bár a Godsmack ettől még természetesen nem áll le. „Mindössze azt mondom, hogy elképzelhető: ez az utolsó lemez, amit elkészítettünk, mert rengeteget dolgoztunk az elmúlt három évtizedben. Szeretnénk kiélvezni az életünket, a családjainkkal lenni az otthonunkban, mindazt, amink megvan, de az évek során feláldoztuk. Szóval szerintem egyfajta egyensúly, arany középút lenne, ha folytatnánk a koncertezést amolyan greatest hits műsorral. Nem tudom, mi következik a lemez után, de jelenleg nem tűnik úgy, hogy sok értelme lenne továbbra is zenét írnunk. Jó értelemben, pozitív módon érezzük kereknek a történetet: igazságot szolgáltattunk magunknak, a rajongóknak, és mindig ott is leszünk nekik, hiszen a koncertezés nem áll le. De ha nem döntünk ezzel ellentétesen, szerintem nem érkezik új zene tőlünk már ezután.”

A zenekar most a már ismert Surrender dal videóját mutatta be. A Godsmack október 23-án Budapesten is fellépett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.