Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jeff Loomis: „Vörös Attilával jobban szólunk, mint valaha”

Jim Sheppard azonnal visszatér a Nevermore-ba, amint felépült – erősítette meg az osztrák Stormbringer portálnak Jeff Loomis. A zenekar gitárosa emellett jelenlegi partnerét, Vörös Attilát is méltatta egy kicsit az interjúban, kiemelve, hogy a magyar muzsikus sokkal inkább állandó tagnak tekinthető ma már a bandában, mintsem turnézenésznek.

„Az operáció roppant sikeres volt, Jim a lehető legjobban jött ki belőle, szóval nagyon hamar vissza fog térni a bandába", mondta Loomis Jim Sheppard basszusgitárosról, aki azért nem tudott társaival tartani az európai Power Of Metal turnéra, mert februárban egy igen agresszív agytumorral műtötték. „Csak egy kis gyógyulási szakaszra és pihenésre van szüksége", tette hozzá Jeff.

A turnén Jimet helyettesítő, Warrel Dane énekes szólócsapatából ismerős Dagna Barreráról a gitáros úgy fogalmazott: fantasztikusan teljesít a koncerteken. „Nagyon-nagyon gyorsan megtanulta a dalokat, és abban, hogy kisegít minket, természetesen az is szerepet játszott, hogy ő zenél Warrel csapatában is. Óriási szerencse ez nekünk, mert nemcsak jóbarátunk Seattle-ből, de óriási basszusgitáros is."

Amikor Jeff jelenlegi gitárpartnere, Vörös Attila is szóba került, Loomis roppant elégedetten nyilatkozott társáról. „Azt hiszem, Attila sokkal inkább állandó tagnak tekinthető a zenekarban, mert tökéletesen illik közénk. Minden dalt kiválóan játszik, így vele is óriási szerencsénk van. Miután Chris Broderick otthagyott minket a Megadeth kedvéért, és Attila értesült a történtekről, elkezdte küldözgetni nekünk a YouTube-on a videókat, és már azok is bebizonyították számunkra, hogy tökéletesen tisztában van a hangszer minden csínjával-bínjával. Az összes Nevermore nóta minden egyes apró finomságával képben volt, szóval az is látszott, hogy rengeteg időt töltött a dolgok áttanulmányozásával. Úgy gondolom, a zenekar sosem szólt jobban a mostaninál: tényleg rendkívül erőteljesek vagyunk."

A Power Of Metal turné március 14-ei budapesti állomásáról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.