Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Január 20-án ismét színpadra lép az Audioslave

0805audioslaveTöbb mint egy évtized után ismét színpadra lép pénteken az Audioslave. Chris Cornell és a Rage Against The Machine hangszeresei egy speciális politikai fesztiválon állnak ismét össze egy fellépés erejéig.

A Rage Against The Machine három hangszeresét, azaz Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve két legendás rappert, Chuck D-t és B-Realt soraiban tudó Prophets Of Rage a házigazdája annak a koncertnek, amelyet a Los Angeles-i Telegram Ballroomban tartanak január 20-án. A minifesztivál Anti-Inaugural Ball címen fut, és mint ebből is sejthető, Donald Trump aznapi elnöki beiktatása ellen tiltakozva szervezték a résztvevők. A fellépők között a Prophets Of Rage mellett ott lesz még Vic Mensa, Jackson Browne, Jack Black és a The Los Angeles Freedom Choir is, ám az igazi szenzációt mégis az Audioslave felbukkanása jelenti, hiszen a Rage három hangszerese és a Soundgarden frontembere, Chris Cornell utoljára 2006-ban állt együtt színpadon. Mindez nem teljesen előzmény nélküli, hiszen a felek az elmúlt években már nem zárták ki, hogy a jövőben esetleg ismét közösen zenéljenek. Ugyanakkor egyelőre még nem tudni, mennyi időt tölt majd színpadon a banda, és azt sem, hogy egyszeri alkalomról van-e szó, vagy valami tartósabb kezdetéről beszélünk.

Ha valakinek esetleg fakulnának az emlékei, az Audioslave három albumot készített a 2000-es években, a 2002-es Audioslave-et, a 2005-ös Out Of Exile-t és a 2006-os Revelationst. A zenekar 2007-ig volt aktív, ekkor végső soron az énekes távozása szakította félbe a sztorit, de ekkor állt ismét össze a Rage is, vagyis az időzítés senki számára sem lehetett volna kedvezőbb, és a válás baráti légkörben zajlott le. A lemezek emellett igen sikeresnek bizonyultak: az elsőből csak az Egyesült Államokban több mint 3 millió példány talált gazdára, a második szimpla platina, a harmadik arany fokozatig jutott odaát.

 

Hozzászólások 

 
+8 #2 Ricsaj 2017-01-18 13:16
Ki nem állhatom a Donald kacsát, de szomorú, hogy ő kell ahhoz, hogy ezek összeálljanak...
Idézet
 
 
+7 #1 Codename333 2017-01-18 11:33
akkor reméljük olyan nosztalgia faktort hoz a buli h egy albumra is összeállnak :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.