Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

James Riverával lép fel Budapesten a Vicious Rumors

0430rivera

Hirtelen támadt családi ügyek miatt Brian Allen énekes nem tudja elkísérni Európába a Vicious Rumors legénységét a májusi turnéra, így Budapesten sem vele áll majd ki a színpadra a csapat május 20-án, a Circle II Circle-lel közös koncerten. A beugró helyettes nem más, mint James Rivera, aki korábban egy rövid periódus erejéig már énekelt a bandában.

„James a Vicious Rumors család tagja, és büszkék vagyunk rá, hogy ő csatlakozik hozzánk ezekben a nehéz időkben", mondja a hirtelen fejleményről a banda főnöke, Geoff Thorpe gitáros. „Ne hagyd ki ezt a speciális felállást az aktuális európai turnén! Az az egyetlen rossz turné, amit lemondasz!" Rivera a jelenlegi állás szerint májusban és júniusban segíti majd ki a patinás amerikai power metal csapatot, akik friss lemezük, az Electric Punishment bemutatására érkeznek Európába, júliustól elméletileg ismét Brian áll majd a fronton.

Rivera (a képen) csatasorba állítása azért pikáns, mert az énekes annak idején meglehetősen ocsmány körülmények közepette került ki a bandából, igaz, azóta mindkét fél szerint szent már a béke... A Helstar énekese a 2006-os Warball lemezen erősítette Thorpe-ékat, és az akkori turnén fel is léptek vele Budapesten. A mostani koncert május 20-án lesz a Club 202-ben, a Zak Stevens vezette Circle II Circle társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.