Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jake E. Lee’s Red Dragon Cartel: hallgasd meg az első dalt!

1108jakeFeeder címmel meghallgatható az első dal Jake E. Lee új csapatától, a Red Dragon Carteltől. A janurában megjelenő debütáló albumon szereplő Feederben Robin Zander, a Cheap Trick frontembere is vendégeskedik.

Január 28-án jelenik meg a Frontiers gondozásában Ozzy Osbourne egykori gitárosa, Jake E. Lee régóta várt friss nagylemeze. Az album címe megegyezik a zenész új csapatának nevével, azaz Jake E. Lee's Red Dragon Cartel lesz. A Bark At The Moon és The Ultimate Sin lemezekről, illetve a Badlands albumairól ismert Jake és társai, azaz Darren Smith énekes (ex-Harem Scarem), Ronnie Mancuso basszer (Beggars & Thieves) és Jonas Fairley (Black Betty) dobos Las Vegasban, Kevin Churko The Hideout nevű stúdiójában vették fel az első albumot, a produceri feladatokat Lee és Mancuso (utóbbi R. Bernard Mann néven), de a keverésben és a maszterelésben a műanyag metalhangzások nagymestere is segítségükre volt.

1122rdcA lemezen olyan vendégénekesek is felbukkannak Smith mellett, mint Robin Zander a Cheap Trickből, Paul Di'Anno (ex-Iron Maiden) és Maria Brink (In This Moment), a basszer-frakciót Rex Brown (ex-Pantera) és Scott Reeder (ex-Kyuss) erősíti, és a Five Finger Death Punch dobosát, Jeremy Spencert is meghívták egy kis cameóra.

A dallista az alábbi:

01. Deceived
02. Shout It Out
03. Feeder (with Robin Zander)
04. Fall From The Sky (Seagull)
05. Wasted (with Paul Di'Anno)
06. Slave
07. Big Mouth (with Maria Brink)
08. War Machine
09. Redeem Me (with Sass Jordan)
10. Exquisite Tenderness

A Feeder alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kamikaze 2013-11-22 14:44
Bár egy számból nem érdemes messzemenő következtetést levonni, de úgy érzem jó lesz ez! Bennem legalábbis kellemes emlékeket idéz fel a gitárjáték. Még akkor is, ha ez a nóta inkább Badlands hangulatú (modernebb felfogásban), mint korai Ozzy. Kíváncsian várom, mit hoznak össze!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.