Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét új dobosa van a Black Label Societynek

A Black Label Societynél mostanában valahogy sűrűn cserélődnek a dobosok: februárban Will Hunt lécelt le Zakk Wylde-éktól, akiket utána pár hónapig Johnny Kelly segített ki, de a fix utód, Mike Froedge még épp csak megmelegedett a cucc mögött a nyári bulikon, és máris lecserélték. Az új ütős Chad Szeliga, aki korábban a Breaking Benjaminban dobolt.

„Hatalmas nagy köszönet jár Mike Froedge-nek a Black Label Society atlantai részlegénél, amiért odatette magát és mozgásban tartotta a gépezetet", kommentálta a váltást Zakk Wylde. „Mostantól Chad Szeliga fater fekteti le a fekete katedrális alapjait, uralva a trónt a dobok mögött." Froedge szintén köszöni Zakknek és társainak a lehetőségét. „Nem minden nap adatik meg a lehetőség, hogy egy élő gitárlegendával, az ő fantasztikus társaival és nagyszerű stábjával turnézzon az ember, és soha nem is fogom elfelejteni ezt. Nick Catanesével hosszú évekre visszatekintő közös múltunk van, és egy nap további zenéket csinálunk majd közösen. Az új ember, Chad Szeliga alapvetően jazzes, funkos vonalról érkezett, de a Breaking Benjaminban rockot is játszott, vagyis a feladat nem új neki.

A júniusi budapesti buli előtt a Shock!-nak adott interjújában Zakk azt mondta: a bandában sosem került sor hagyományos értelemben vett tagcserékre. „A Black Label Societyben az a szép, hogy tényleg egy nagy család. Soha nem rúgtam ki senkit, és soha nem is lépett ki senki, néha egyszerűen csak úgy alakulnak a dolgok, hogy valamelyik poszton változás történik. Ettől még tesók maradunk mindenkivel. Ha valaki több pénzt tud keresni máshol, netán épp máshoz van kedve, az ajtó mindig nyitva áll. Ettől még nincs harag, továbbra is a család tagja marad, és ha úgy alakul, természetesen vissza is jöhet. A lényeg annyi, hogy folyamatosan nagyszerű muzsikusokkal vettem körül magam, így a közönség is mindig a legjobbat kapta a koncerteken. Senkivel sincs harag, mindenkivel beszélek a mai napig, aki csak valaha is megfordult ebben a bandában."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.