Shock!

december 05.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét stabil dobosra lelt a Black Label Society

Mike Froedge lett a Black Label Society új dobosa, vagyis a Type O Negative-ból ismert Johnny Kelly csupán kisegítette a bandát az aktuális európai bulikon. Zakk Wylde-ék ütősét, Will Huntot az Evanescence reaktivizálódása szólította el a csapatból. Zakkék június 29-én Budapesten, a Petőfi Csarnokban koncerteznek.

Az új dobos, Mike Froedge korábban a Speed X és a Doubledrive nevű zenekarokban játszott, a csapat hivatalosan májustól igazolta le új tagjaként, vagyis a budapesti bulin már ő ül majd a dobfelszerelés mögött.

A Black Label Societyhez kapcsolódó hír, hogy a banda május 10-én akusztikus anyagot jelentet meg az Entertainment One Music gondozásában. A The Song Remains Not The Same című gyűjteményre az alábbi dalok kerülnek majd fel:

01. Overlord (unplugged)
02. Parade Of The Dead (unplugged)
03. Riders Of The Damned (unplugged)
04. Darkest Days (unplugged)
05. Juniors Eyes
06. Helpless
07. Bridge Over Troubled Water
08. Can't Find My Way Home
09. Darkest Days
10. The First Noel

Mint látható, az anyag egyfelől az utolsó lemez, a tavalyi Order Of The Black dalainak akusztikus változatait tartalmazza, másrészt a 2010-es album idején rögzített, de arra végül fel nem került ötleteket. A márciusban single-esített Darkest Days itteni változatában az Egyesült Államokban jónevűnek számító countrysztár, John Rich is erősíti a Black Label Society legénységét.

Zakkék tehát június 29-én a Petőfi Csarnokban koncerteznek. A jegyek elővételben 7900 forintba, a helyszínen 8900 forintba kerülnek majd. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.