Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét forgalomba kerül a Meshuggah 2004-es különleges EP-je

0817iHamarosan ismét megjelenteti a Nuclear Blast a Meshuggah 2004-es I EP-jét. A kiadvány a maga idejében csak limitált példányszámban jött ki egy hálószobakiadónál, és rákerül pár extra érdekesség is.

Az I annak idején soron kívül jelent meg, miután a Nuclear Blast rábólintott a csapat tervére: a Meshuggah egy barátjuk, Jason Popson kiadóját, a Fractured Transmittert akarta beindítani a kiadvánnyal. Eleinte persze csak valami szokványosabbat akartak, de a vége az lett, hogy hónapokig dolgoztak a dalon, amely aztán valóságos monstrummá, 21 perces szörnyeteggé fejlődött. A Meshuggah többi dalánál jóval improvizatívabb módon készült számot éppen ezért koncerteken sem játsszák: egyszerűen túl sok energiát és időt venne el, mire begyakorolnák. Mivel az eredeti kiadvány régóta nem kapható, a banda nagyon örül, hogy a Nuclear Blast most kiadja az EP-t, és ha már így alakult, természetesen némi pluszt is csapnak hozzá két friss koncertfelvételt (Bleed, Dancers To A Discordant System) képében, illetve egy további stúdiódal is felkerül rá. Utóbbi a Pitch Black címet viseli, és 2003-ban rögzítették: ez a téma korábban soha nem jelent meg stúdiólemezen.

A csapat The Ophidian Trek című új anyaga ősszel jelenik meg, a tavalyi Koloss utódja pedig a legutóbbi információk szerint 2015-re várható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 JigsawJohnny 2014-08-19 12:36
Nem vagyok az újrakiadások híve, de így, hogy már nem lehet kapni az eredetit, egész jól hangzik. Pláne azzal a néhány kis bónusszal. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.