Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét a Linkin Park adja majd a Transformers fő betétdalát

A Linkin Park hivatalos weboldalán jelentette be, hogy új kislemeze, az Iridescent lesz a Paramount Pictures gondozásában megjelenő új Michael Bay film, a Transformers: Dark Of The Moon egyik betétdala. A dalt egy kissé átdolgozták a filmhez az albumverzióhoz képest. A Transformers sorozat harmadik része július elején kerül a mozikba, és mindenki azt várja tőle, hogy 2011 legnagyobb blockbustere lesz.

A valaha volt egyik legsikeresebb filmzenés együttműködés, az első Transformershez kölcsönzött Linkin Park dal, a What I've Done csak az Egyesült Államokban 3 millió példányban kelt el, de a 2009-es második Transformersben elhangzó New Divide eladásai is meghaladták a 2 milliót. Mindkét dal első helyet csípett meg a modern rock rádiólistákon, ezek közül a New Divide összesen 14 hétig állomásozott listavezetőként.

Amikor a rendező, Michael Bay először meghallotta az Iridescentet a tavalyi A Thousand Suns lemezen, azonnal úgy érezte, hogy tökéletesen passzol majd a filmhez. A zeneszerző Steve Jablonsky saját bevallása szerint azért szeret a Linkin Parkkal dolgozni, mert a banda zenéje vizuális, tökéletesen átjön a vetítővásznon. Az Iridescent klipjét a sampleres Joseph Hahn rendezi majd.

A Linkin Park idén nyáron folytatja az A Thousand Suns Turnét Európában, hozzánk legközelebb a Nova Rock Fesztiválon játszanak Nickelsdorfban, 2011. június 11-én.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 M 2011-04-19 20:34
remélem a film nem lesz olyan sz@r mint a zenéje....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.