Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismeretlen korabeli dallal vezeti fel a Meteora újrakiadását a Linkin Park

0212lpMegjelenésének huszadik évfordulója alkalmából jubileumi újrakiadást kap a Linkin Park Meteora albuma. A lemezről most bemutattak egy korábban ismeretlen szerzeményt.

2003 márciusában jelent meg a Linkin Park második nagylemeze, a Meteora, amely folytatta a debütáló Hybrid Theory elképesztő sikersorozatát. Az album olyan sikerszámokat fialt, mint a Somewhere I Belong, a Faint, a Numb, a Breaking The Habit vagy a From The Inside, és világszerte összesen több mint 16 millió példányban talált gazdára. A lemez április 7-én speciális újrakiadásban lát napvilágot, köztük számos gyöngyszemmel. Ilyen az eddig ismeretlen Lost is, amit az eredeti felvételek idején rögzítettek, ám akkor nem került fel az anyagra. „Olyan volt rálelni erre a dalra, mint egy régi kedvenc fotóra, amit már elfelejtettél: mintha csak a megfelelő pillanatra várt volna, hogy felfedje magát” – mondja a számról Mike Shinoda.

A számos különböző formátumban hozzáférhető új Meteorán nem a Lost az egyetlen ritkaság: felkerülnek rá a neten meghallgatható, de hivatalosan ki nem adott Unfortunate és Halo dalok demói, illetve számos koncertkülönlegesség. A habot a tortán a digitális kiadás részét jelentő két teljes korabeli koncertfelvétel jelenti, az akkoriban hivatalosan is kijött Live In Texas, egy pedig Nottinghamből.

 

Hozzászólások 

 
#1 Dead again 2023-02-12 15:13
Hátborzongató ez a dal. És nagyon jó. A videóklippet is nagyon jól eltalálták.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.