Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Intoxicated: új koncertfelvétel a novemberben Budapestre érkező Obituarytől

0825obituaryNovemberben Budapesten is fellép az Obituary, akik Ten Thousand Ways To Die címmel hamarosan kiadnak egy speciális anyagot is. Erről most meghallgatható az Intoxicated koncertfelvétele.

Október 21-én új anyaggal jelentkezik a floridai Obituary: a Ten Thousand Ways To Die két új dalt és tizenkét koncertfelvételt rejt majd, amelyet a legutóbbi világturnén rögzített a zenekar Joe Cincotta hangmérnökkel, élő keverősük segítségével. A banda minimális utómunkálatot végzett a felvételeken, amelyeket egyébként kivétel nélkül más-más városokban rögzítettek. A két új dal a 2017-re várható új stúdióalbum előtti ízelítőnek is tekinthető, és a Loathe-ot pár hete már meghallgathatóvá tették. Most az Intoxicated koncertfelvétele is nyilvános.

A zenekar ősszel az év alighanem legerősebb összeállítású turnéja keretében vetődik el Magyarországra az Exodus, a Prong és a King Parrot társaságában. A Battle Of The Bays 2016 október 22-én startol Lille-ben, és november 17-én zárul Zágrábban. November 16-án a négyesfogat Budapesten, a Dürer Kertben is fellép. További információk itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.