Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

HWY 666: hallgasd meg Corey Taylor szólóalbumának nyitószámát!

Évek óta készül, és október 2-án végre megjelenik Corey Taylor első szólóalbuma. Az énekes most bemutatta a lemez harmadik szerzeményét.

0730corey

A Roadrunner gondozásában kerül a boltokba ősszel Corey Taylor első szólóalbuma, amelyen újonnan született dalok mellett olyanok is helyet kapnak, amelyek gyökerei az énekes tinédzserkoráig nyúlnak vissza. A Jay Ruston producerrel készített CMFT – azaz minden bizonnyal Corey Motherfuckin' Taylor... – című anyagot Christian Martucci gitárossal (lásd még Stone Sour), Zach Throne gitárossal, Jason Christopher basszerrel és Dustin Robert dobossal rögzítette Corey, és bevallottan stílusok között ugráló, változatos albumról van szó.

Corey egy friss interjúban most a lemez készítése közbeni hangulatról is beszélt. „Mindenkivel játszottam már az albumon felbukkanó srácok közül ilyen vagy formában, de egyszerre még soha”, mondta az énekes az MMM Hard N Heavy rádióállomásnak. „Nemcsak azt tudtam, hogy tehetség és kreativitás szempontjából kirázzák a kisujjukból a dolgot, hanem azt is, hogy mindannyian jól érezzük majd magunkat a munka során, és nagyszerűen fogunk szórakozni. Egyszerűen eljutottam arra a pontra, amikor már nem érdekel annak a romantikája, amikor komoly feszültségek közepette készül el egy kiemelkedő album. Nem is igazán hiszek már ebben. Úgy gondolom, egy kiemelkedő album a kiemelkedő dalokból fakad. Ha jó dalaid vannak, amiket jó zenészek játszanak, érezhetitek magatokat jól is a munka közben, és a lemez így is ugyanolyan jó lesz. Elértem odáig az életemben, amikor már egyszerűen fáraszt, ha szenvednem kell zenélés közben. Csak olyan emberekkel akarok zenélni, akik épp akkora élvezetüket lelik ebben az egészben, mint én magam.”

coreytaylor_cA lemezen az alábbi dalok kapnak helyet:

01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha's Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne and Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

A HWY 666 című szerzemény most meghallgatható. Az anyagról korábban már két számot is bemutattak, ezek közül vizuális szempontból mindenképpen a CMFT Must Be Stopped az érdekesebb, amelynek videójában egy sor híresség cameózik Lars Ulrichtól Nikki Sixxen, Rob Halfordon, Marilyn Mansonon, Scott Ianen és Nergalon át egészen Randy Blythe-ig.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.