Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszonöt év után új dallal jelentkeztek a brit kultthrasherek

0506acidMeghallgatható egy új szám a brit thrasher Acid Reigntől. A banda néhány hónappal ezelőtt alakult újjá közel negyedszázados szünet után.

Huszonnégy éves szünet után nemrég ismét aktivizálta magát a brit thrasher Acid Reign, bár az eredeti felállást egyedül Howard „H" Smith énekes képviseli a bandában. „Megpróbáltam összehozni a régi felállást, de a srácok különböző okokból nem tudták vállalni a dolgot", mondta Howard. „Aztán 2014 nyarán elkezdtem játszogatni egy teljesen új felállás ötletével, ami aztán elég gyorsan össze is állt. Lassan fogunk bele, megtanuljuk a régi anyagokat, és új ötletekkel szintén kísérletezünk. De ez nem újjáalakulás, hanem inkább reboot. Ha pedig esetleg a régi felállás állt volna össze, az is másmilyen lenne, hiszen eltelt közben huszonnégy év. A legfontosabb azonban az, hogy soha nem vette körül ennyire pozitív hozzáállás a zenekart. Akármerre is járok, az emberek azzal fogadnak, hogy vissza kellene térnünk, és végül kurvára oda is figyeltem ezekre a hangokra! A mai felállásból mindenkinek ott van a sejtjeiben az Acid Reign. Van olyan a srácok között, aki annak idején is ismerte a zenekart, mások pedig nem, de mindenki azonos húron pendül, és alig várjuk, hogy elkezdjük a koncertezést, és ráébresszük a világot, mennyire hiányoztunk neki!"

Az 1985-ben alakult Acid Reign két nagylemezt jelentetett meg annak idején, az 1989-es Feart és az 1990-es Obnoxioust, de voltak EP-ik és egy válogatásuk is. Emellett olyan zenekarokkal turnéztak a műfaj aranyéveiben, mint az Exodus, a Nuclear Assault, a Suicidal Tendencies, a Dark Angel, a Death Angel vagy a Flotsam And Jetsam. Az új felállás tagjai Smith mellett Cooky gitáros, Marc Jackson dobos, Pete Dee basszer és Paul Chanter gitáros, akik az alább meghallgatható Plan Of The Damned dalban debütáltak. A szám egyelőre single-ként jött ki, de a következő hónapokban elvileg folytatása is lesz, és nem mellesleg a teljes katalógus is megjelenik majd újból.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 LliMici PanniSári 2015-07-29 21:49
Rongyosra néztük a Humanoia klippet VHS-en...valóban jobb mint sok mai tressmenet
Idézet
 
 
+2 #2 Tulus 2015-07-29 18:39
Jó ez a dal, fényévekkel jobb, mint a mostani zenekarok többsége.
Idézet
 
 
-2 #1 azannya 2015-07-29 13:50
tényleg kellett 25 év ennyi klisés riff megírásához... lol
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.