Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszadik születésnapját ünnepli a nu metal csajbanda

Hihetetlen, de igaz: a kanadai Kittie, akik a nu metal hullám térhódítása idején egész népszerűnek számítottak a tengerentúlon, és Európában is sokat adták a klipjeiket, már húsz éve nyomja az ipart. A csajbanda természetesen meg is szeretné ünnepelni a jeles évfordulót.

0330kittie

Morgan Landeréket annak idején a nu metal hullám hozta a felszínre, rendszeresen meg is kapták, hogy marketingesek rakták össze őket, de ezt húsz év után meglehetősen pitiáner dolog lenne felemlegetni nekik, főleg, hogy a Kittie idén ünnepelni akar. Ennek jegyében most azért kalapoznak a rajongóknál, hogy össze tudjanak rakni egy exkluzív DVD-t különféle soha nem látott felvételekkel, illetve egy könyvet is, ami a csapat sztoriját mesélné el. Utóbbit az a Mark Eglinton társírná, akivel Rex Brown is összehozta nagy sikerű önéletrajzát. A két projekthez összesen 19 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni.

Ami egy esetleges új lemezt illet, a Kittie legutóbb egy Not So... Safe című válogatást dobott piacra 2012-ben, soralbummal utoljára 2011-ben jelentkeztek I've Failed You címmel. Egyelőre nem tudni, mikorra terveznek folytatást, a fentiek alapján idén valószínűleg nem nagyon.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.