Shock!

május 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hunger: itt az új felállású Perfect Symmetry első klipje

Hunger címmel új klip érkezett a Perfect Symmetrytől. A videóban már természetesen a pár hónapja a csapat frontjára került Kálmán Kata énekesnő látható és hallható.

0619ps

„Megszületett az első hanganyagunk Kálmán Katával, így ehhez készítettünk egy kis videót a próbatermünkben, majd vágtunk belőle egy klipet”, tájékoztatott bennünket Kusinka Tamás gitáros a Perfect Symmetry új videójáról. „További angol nyelvű dalok várhatók hamarosan, és ezek egyikét-másíkát videóklip formájában szeretnénk közkincsé tenni a népszerűbb videómegosztó portálokon.”

Hosszas keresgélés után a zenekar jelenlegi felállása is stabilizilódott: a Perfect Symmetryt jelenleg Kálmán Kata énekes, Cselényi Ferenc gitáros, Kusinka Tamás gitáros, Szkróbó Szabolcs basszusgitáros, Kovács „Cliff” Péter billentyűs és Tápai Balázs dobos alkotja. „Nagy erőkkel készülünk a jövőbeni feladatainkra, jelenleg már egy bevethető koncertműsorral rendelkezünk ami folyamatosan frissül és bővül. Bár az idei fesztiválokról már lemaradtunk, jövőre szeretnénk ezeken lehetőségek szerint ott lenni. Ezen kívül újra aktív és friss a zenekar honlapja is”, tudtuk meg a gitárostól.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.