Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hunger: itt az új felállású Perfect Symmetry első klipje

Hunger címmel új klip érkezett a Perfect Symmetrytől. A videóban már természetesen a pár hónapja a csapat frontjára került Kálmán Kata énekesnő látható és hallható.

0619ps

„Megszületett az első hanganyagunk Kálmán Katával, így ehhez készítettünk egy kis videót a próbatermünkben, majd vágtunk belőle egy klipet”, tájékoztatott bennünket Kusinka Tamás gitáros a Perfect Symmetry új videójáról. „További angol nyelvű dalok várhatók hamarosan, és ezek egyikét-másíkát videóklip formájában szeretnénk közkincsé tenni a népszerűbb videómegosztó portálokon.”

Hosszas keresgélés után a zenekar jelenlegi felállása is stabilizilódott: a Perfect Symmetryt jelenleg Kálmán Kata énekes, Cselényi Ferenc gitáros, Kusinka Tamás gitáros, Szkróbó Szabolcs basszusgitáros, Kovács „Cliff” Péter billentyűs és Tápai Balázs dobos alkotja. „Nagy erőkkel készülünk a jövőbeni feladatainkra, jelenleg már egy bevethető koncertműsorral rendelkezünk ami folyamatosan frissül és bővül. Bár az idei fesztiválokról már lemaradtunk, jövőre szeretnénk ezeken lehetőségek szerint ott lenni. Ezen kívül újra aktív és friss a zenekar honlapja is”, tudtuk meg a gitárostól.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.