Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holt továbbra is a Slayerrel koncertezik, Hunolt helyettesíti az Exodusban

Ezúttal nem hazudtak a netes pletykák: mivel Gary Holt továbbra is a Slayerben segít ki Jeff Hanneman hiányában, a 2005-ben távozott Rick Hunolt gitározik majd az Exodusban a főnök helyett egy júniusi floridai koncerten és a közeljövőben esedékes fellépéseken Lee Altus oldalán.

Mivel a Slayer előtt kiemelt fellépések egész sora áll a nyáron – az európai fesztiválokat az amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem Tour követi a Slipknottal, a Motörheaddel és az Anthraxszel –, Jeff Hanneman gitáros azonban még mindig nem gyógyult fel teljesen súlyos tavalyi baktériumfertőzéséből, továbbra is az Exodus főnök Gary Holt segíti ki Kerry Kingéket a bulikon. Ezzel érdekes helyzet állt elő, nyáron ugyanis az Exodusnak is rengeteg lekötött bulija van, amiket nem tudnak és nyilván nem is akarnak lemondani. A csapat végül olyan döntést hozott, amit különböző netes fórumokon már hetek óta rebesgetnek: Holt helyére egykori gitártesója, a csapatból 2005-ben kilépett Rick Hunolt (a képen) ugrik majd be a jelenlegi másik gitáros, Lee Altus partnereként.

Hunoltot illetően egyelőre csak egy június 2-ai tampai fesztiválbuliról van szó, de a feszített Slayer menetrend miatt valószínűtlennek tűnik, hogy Jeff Hanneman visszatérne a bandába a nyáron (még ha a hivatalos közlemény egyelőre csak a május-júniusi európai Slayer bulikról is szól), így jó eséllyel az Exodus a július 18-22. között megrendezendő Hegyalja Fesztiválon is Hunolttal játszik majd. „Extázisban vagyok, ideges vagyok, megkattantam – mindez együtt! Évek teltek el az utolsó alkalom óta, és az eltelt időben kőkeményen gyakoroltam. Alig várom, le fogom zúzni az egészet!", mondja Rick a koncertekről.

Holt és Hunolt kettőse, közismert közös márkanevén az H-Team a '80-as évek egyik legismertebb és legelismertebb gitárduójának számított, Rick játéka az 1985-ös Bonded By Bloodtól a 2004-es, visszatérő Tempo Of The Damned-ig az összes Exodus lemezen hallható volt. Hunolt tavaly szeptemberben már beugrott az Exodusba egy speciális, Gary esküvőjét ünneplő fellépés erejéig, és a februári Bonded By Baloff emlékkoncerten is színpadra állt a zenekarral.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.