Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hetedszerre is lesújt a Necrophobic

0725necroOktóber 25-én jelenik meg Európában a kultikus svéd black/death csapat, a Necrophobic hetedik sorlemeze, amely a Womb Of Lilithu címet kapta. Az anyagot a Season Of Mist gondozza majd.

A Necrophobic jelenlegi tagságának magját Tobias Sidegård énekes, Alexander Friberg basszer és Joakim Sterner dobos alkotja, a két gitáros, Robert Sennebäck és Fredrik Folkare 2011-ben érkezett hozzájuk, mielőtt a zenekar Magyarországon is megfordult volna a Morbid Angel előzenekaraként. Az új nagylemez megjelenését a Splendour Nigri Solis dal digitális single-ként történő kiadása előzi meg augusztus folyamán.

Az 1989 óta aktív Necrophobic nem számít felkapott névnek, ám óriási hatást gyakoroltak az észak-európai extrém metal színtérre a death metalt, a black metalt és a tradicionális heavy metal megoldásokat ötvöző muzsikájukkal, amely sok tekintetben előfutára volt mindannak, ami a '90-es évek második felében vezető trenddé vált a svéd csapatoknak köszönhetően. A zenekar legutóbbi lemeze 2009 májusában jelent meg Death To All címmel, még a Regain gondozásában.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.