Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hét-nyolc dalötlettel rendelkezik a következő Anthrax-lemezhez Charlie Benante

1029karelMár nagyban dolgozik az Anthrax 2016-os For All Kings lemezének folytatásán Charlie Benante. A dolog persze azért még odébb van…

Májustól egészen augusztus végéig a Slayer búcsúturnéján játszik majd Észak-Amerikában az Anthrax, ám a háttérben Charlie Benante már nagyban írja az új számokat is. „Sok dalt feldemóztam”, mondta egy esetleges új Anthrax-lemezről Benante a Metal Waninak. „Most már lassan ott tartunk, hogy belekezdhetünk egy új lemez elkészítésébe. Csak némi időre van szükség ahhoz, hogy mindent összerakjunk, és elkezdjük ténylegesen meghangszerelni, kidolgozni a nótákat. De ahogy mondtam, már elkezdtem írni, és nagyon jól is szólnak a dalok. Talán olyan hét-nyolc feldemózott ötletem lehet most. A célom talán úgy húsz, amiből választani lehet majd, akárcsak legutóbb. El szeretnék érni oda, hogy azt mondhassuk: oké, ezek nagyszerűek, most már csak dolgozni kell rajtuk egy kicsit.”

Charlie elárulta: a legutóbbi anyag munkálatai idejéből is megmaradt néhány dalötlet, ám nem valószínű, hogy ezeket is felhasználnák. „Mindig azt szoktam mondani, hoogy majd ezek közül is felhasználhatunk néhányat kezdésként, de aztán soha nem szoktunk így csinálni. Általában azt érzem, hogy az új ötletek jobbak szoktak lenni. Néha egy-egy dalrészlet persze megmaradhat, szóval teljesen ezt sem zárnám ki azért.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.