Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hét hosszú év után tér vissza a Jag Panzer

Hét évnyi szünetet követően tér vissza februárban a színre a kultikus US power metal banda, a Jag Panzer. A csapat kilencedik stúdiólemeze a Scourge Of The Light címet viseli majd, és ezen debütál majd a jelenleg a Megadeth-ben játszó Chris Broderick utódja, Christian Lasegue gitáros is.

„Valóban nagyon sok idő telt el az utolsó lemezünk óta", ismerte el az alapító gitáros Mark Briody (a képen) arra utalva, hogy a Jag Panzer utoljára 2004-ben adott ki soralbumot Casting The Stones címmel. „A Century Mediával kötött szerződésünk értelmében viszont most egy élő anyagnak kellett volna következnie, ami évekig akadályozott minket. Szívesen csináltunk volna koncertalbumot, de nagyjából háromezer dollárért ez nem lett volna lehetséges... Mindenesetre a kiadó korrekt volt velünk, mert amikor jeleztük, hogy inkább lépnénk, simán elengedtek minket. Rengeteg cég nem ment volna bele ebbe."

A Scourge Of The Light címet kapott, tíz szerzeményt tartalmazó friss anyag így az SPV-nél jön majd ki 2011 elején. Ezen a lemezen már nem a Jag Panzer után a Nevermore, majd a Megadeth aktuális felállásába igazolt Chris Broderick kezeli majd a szólógitárt, hanem Briody tavalyi szerzeménye, Christian Lasegue, aki már a dalszerzési munkálatokból is alaposan kivette a részét a főnök mellett. A mikrofonnál természetesen továbbra is a legendás Harry „The Tyrant" Conklyn áll.

Briody az előzetes nyilatkozatokban száz százalékos Jag Panzer albumot ígér.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.