Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Helloween: súlyos, nyers, határokat nem ismerő album a pokolból

Január 21-én jelenik meg a Helloween új nagylemeze, a Straight Out Of Hell, amelyet Charlie Bauerfeinddel készített el a német heavy metal csapat. A tizenhárom szerzeményt rejtő album Michael Weikathék beharangozása szerint kimondottan nyers és erőteljes lesz.

„Mindig a saját utunkat jártuk, ha zenéről volt szó", mondja az albumról Andi Deris énekes. „Ha valaki megpróbált az utunkba állni, akkor is csak azt tettük, amit mi akartunk. Néhány megmozdulásunk elsőre negatív reakciókat váltott ki, de idővel ezeket is siker és megbecsülés kezdte el övezni, és ezt a fajta szabadságot lehet érezni ezen az új albumon is. Nem engedtük, hogy nyomás alá helyezzenek minket..."

A lemezre olyan dalok kerülnek majd fel, mint a címadó, a vastag hammondos témáival az idén elhunyt Jon Lord előtt tisztelgő Burning Sun, a Make Fire Catch The Fly, a Far From The Stars vagy az első single-nek választott Nabatea, ami annak ellenére, hogy klipesítik, nem valami habkönnyű szerzemény, hanem egy hétperces, történelmi témájú nagyeposz.

Jó hír, hogy a Helloween a lemezbemutató turnén ismét eljut Magyarországra, méghozzá nem kisebb név, mint a Gamma Ray társaságában. A Hellish Rock Part II koncertsorozat budapesti állomása március 19-én lesz a PeCsa Music Hallban, a Livesound szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.