Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hater: hallgasd meg a Korn valaha született legpozitívabb üzenetű dalát!

Noha még egy év sem telt el a Korn legutóbbi, The Paradigm Shift című albumának megjelenése óta, az eredeti gitárossal, Brian „Head” Welchcsel megerősödött zenekar azóta is folyamatosan óriási lendületben van. Az album speciális újrakiadásán máris két friss dalt is közzétesznek, az egyik meg is hallgatható.

0907korn

Hater címmel új dalt mutatott be a héten a Korn. A szám – egy másik új témával, a The Game Is Overrel karöltve – a tavalyi The Paradigm Shift album kibővített kiadásán kap majd helyet, amely július 15-én kerül a boltokba. A friss stúdiófelvételek mellett a banda a világ különböző tájain rögzített koncertfelvételekkel is felturbózza a csomagot, de már tudni lehet, hogy egy So Unfair című új számot szintén felvettek: utóbbi Jonathan Davis énekes legkisebb fia, Zeppelin cukorbetegséggel vívott harcáról szól. E rendkívül személyes és nyilván nem éppen vidám dallal szemben ugyanakkor a Hater a frontember szerint talán a legpozitívabb szövegű szerzemény, amelyet a Korn valaha is lemezre rögzített.

A Korn július 5-től az amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné egyik főattrakciójaként indul neki Észak-Amerikának. A körút másik headlinere az Avenged Sevenfold lesz, de fellép még többek között az Asking Alexandria, a Trivium, a Cannibal Corpse, a Suicide Silence, a Body Count, a Miss May I vagy a Mushroomhead is. Jonathanék emellett az idei Szigeten is ott lesznek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-2 #2 kéjsóvár bohóc 2014-06-23 08:21
Sima limonádé rock!
Idézet
 
 
-2 #1 grandmagus 2014-06-21 08:00
Tiszta In Flames.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.