Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hangolódj az áprilisi Sick Of It All-bulira a Get Bronx klipjével!

0125soiaGet Bronx címmel új videóval jelentkezett a New York-i Sick Of It All. Lou Kollerék hamarosan ismét Budapesten koncerteznek.

A Sick Of It All aránylag gyakran koncertezik Magyarországon és a környéken, de minden bulija súlyos atomcsapás. A jövőre harmincéves (!) együttes a New York-i hardcore egyik legkomolyabb reprezentánsa, a műfaj összes alapvető jegyével. Szinte semmi nem látszik a három évtizede lényegében változatlan felállásban dübörgő négyes korából - éppoly dühös, agresszív és természetes, mint valaha. Ezt bizonyítja legfrissebb nagylemezük is, a tavaly ősszel megjelent Last Act Of Defiance is, aminek európai bemutató turnéján garantáltan megbillegteti a hajót, ahogy tette azt tíz évvel ezelőtti legendás klubbuliján. A hangulatról némi ízelítőt a frissen elkészült, alább megtekinthető Get Bronx videó is adhat.

Az előzenekar a baltimore-i Angel Du$t, egy, a klasszikus punk-HC megszólalást felidéző öttagú együttes. Bár a zenekar egyelőre nem túlságosan ismert, elég valószínű, hogy ez nem marad így sokáig. A frontember ugyanis nem más, mint a Trapped Under Ice énekese, Justice Tripp, aki kihasználva anyazenekara átmeneti leállását, gyorsan összehozta az Angel Du$tot. Tripp több interjújában is elmondja, mennyire tiszteli a Ramonest meg a Cro-Magst, innentől elég pontosan elképzelhetjük, milyen is az Angel Du$t zenéje. Korai HC, sok punk, kevés kompromisszum - soha jobb előzenekart!

Sick Of It All (USA) - The Last Act of Defiance lemezbemutató
Angel Du$t (USA)
2015. április 25., szombat 20:30
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 4500 Ft, elővételben: 3900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.