Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan új dalokba kezd a Meshuggah

Marten Hagström szerint a Meshuggah lassan megkezdi az ötletelést a következő nagylemezen. A svédek persze lassan dolgoznak, szóval mi 2015 előtt biztosan nem várunk tőlük új albumot.

„Úgy tudom, november utolsó napján adjuk az utolsó koncertet a Koloss lemezhez kapcsolódóan”, mondta a gitáros a Loud magazinnak. „Utána decemberben pihenünk egy kicsit, hiszen lassan két éve vagyunk úton az albummal. Utána szerintem itt az idő elkezdeni új dalokat írni.”

A gitárosnak egyelőre nincsenek elképzelései azt illetően, milyen irányt vesz majd a következő Meshuggah lemez. „Sosincsenek előzetes terveim, és ez szerintem jó. Az emberek néha azt mondják, elég kiszámíthatatlanok vagyunk, de ezzel nem értek egyet, hiszen van egy hangzásunk, ami legalább a None EP óta létezik, és azok nagyon mi vagyunk. Ez a megszólalás igazából nem változott olyan sokat, de még ma is fejlődik, és éppen ezért lehetünk még ma is itt: mert mindig továbblépünk egyet. Veteránok vagyunk már ebben a játszmában, de még most is élvezzük, amit csinálunk: a kísérletezést a zenénkkel. Szóval ameddig úgy érezzük, hogy egyre jobbak vagyunk, amíg úgy látjuk, olyasmi jön elő a kezeink alól, amiért kiállhatunk és amire büszkék lehetünk, nincsenek is más igényeink.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.