Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan jön az új Shell Beach lemez

Elérkezett a rég várt pillanat: immáron teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy öt év után ismét új nagylemezzel jelentkezik a Shell Beach! A This Is Desolation címre hallgató felvételen tizenegy új dal lesz hallható, így a korábban már megismert, ezernél is több letöltést számláló The Greatest Skeptic mellett tíz teljes értékű szám, valamint egy bónusz zárótétel kap helyet.

A kiadványon két vendég is hallható lesz: az előbb említett bónusztételben MC Zeek bukkan majd fel, míg az albumot nyitó Hoverboards Don't Work on Waterben Matt Geise, a Lower Definition frontembere hallatja a hangját néhány sor erejéig. Az október 5-én az A38 fedélzetén bemutatandó kiadványt – aminek apropót az Ascension 46 Showcase biztosít majd – a srácok a Hirudinean című dallal vezetik fel, amely már végig is hallgatható a banda YouTube-csatornáján.

A zenekar énekese és design-felelőse, Totik Zoli a következőképp nyilatkozott az alább meghallgatható dalról: „Ez az egyik legrégebben megírt szám erről a lemezről, mégis az utolsó pillanatokig formáltuk és újítottuk, nem kevés fejfájást okozva ezzel producerünknek, Schram Dávidnak, aki hatodik tagként funkcionált mellettünk. Egy-két részlet ismerős is lehet azoknak, akik koncerten hallották már. Egy pörgősebb, kompaktabb dalról van szó, amelyhez kellően ironikus szöveg párosul. Maga a cím latin kifejezés, és egy szóban összefoglalja a szöveg témáját, anélkül hogy lelőném a poént. Ez a dal indítja el amúgy a lemez második felét amolyan B-oldal első számként (6. track), itt újra egy gyorsabb tempóra akartunk kapcsolni."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.