Shock!

május 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallottad már a Metallicát akusztikusan Beatlest játszani?

0513hetNégyszámos akusztikus programot játszott a Metallica május 12-én, a tizedik MusiCares MAP Fund jótékonysági koncerten, a Los Angeles-i Club Nokiában. A rendezvény két idei ünnepeltje Ozzy Osbourne, illetve a Village Studios fejese, Jeff Greenberg volt – a Black Sabbath frontembere természetesen szintén fellépett a bulin, és Slash is csatlakozott hozzá.

Rare Earthöt, Deep Purple-t, Beatlest és Ozzyt játszott akusztikus formában a Metallica hétfő este Los Angelesben, a MusiCares MAP gálán. Az alapítvány célja a zenei szakma függőségekkel harcoló, illetve elszegényedett tagjainak megsegítése, így természetesen a tegnapi gála bevételeit is e célra fordítják majd. James Hetfieldet 2006-ban már kitüntették egy olyan díjjal, amit most Ozzy is megkapott – a Metallica frontembere maga is gyógyult alkoholista, 2001-es elvonókúráján szabadították meg függőségétől. Osbourne még az utóbbi években is többször visszaesett káros szenvedélyeibe, ám eközben bőkezűen támogatja az alapot, ezért is kapta meg az elismerést, hasonlóan a Village Studios vezetőjéhez, Jeff Greenberghez. A gálán természetesen Ozzy is fellépett, és egy másik híres egykori önpusztító, Slash is vendégeskedett nála a színpadon.

A Metallica felvételei alább megtekinthetők.

 

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 kéjsóvár bohóc 2014-05-14 08:12
Az a töménytelen mennyiségű riff, ugye?
Idézet
 
 
+3 #1 kmaker 2014-05-13 14:10
Inkább csináljanak egy feldolgozásleme zt, lehet nagyobb sikere lenne mint az "új" dalok írásának. Azért idézőjelbe az új, mert a régi dalaikat másolgatják ilyen olyan formában.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.