Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass bele az új Stonedirt dalokba!

Elkészült új lemezével Magyarország egyik legfajsúlyosabb bandája, a húzós groove-okat délies hangulatokkal ötvöző Stonedirt, akik most nekiállnak a kiadókeresésnek. Addig azonban két dalt és egy speciális mixet már meg lehet hallgatni az anyagról.

A Tarjányi Endru énekes, Kemencei Balázs gitáros, Kamarás Szilárd basszusgitáros, Ifju Boldizsár dobos felállású zenekar február végén kezdte meg a felvételeket a Perfect Noise stúdióban Koncz Mátyás irányítása alatt, és június végén fejezték be a munkálatokat. Mivel egyelőre nincs kiadójuk, megjelenési dátummal jelenleg még nem szolgálhatunk, két dal és egy riffekből, egyéb ötletekből összegyurmázott mash-up azonban alább meghallgatható. A csapat reménykedik a mielőbbi megjelenésben.

„Régóta szeretnénk összerakni egy olyan lemezt, ami konkrét meghatározása annak amit számunkra a METAL jelent", írja a csapat. „Úgy érezzük, ez most sikerült is. Továbbra is maradtak a groove-ok, és az a típusú déli hangulat, ami mindig is meghatározó eleme volt a zenekarnak, de minden eddiginél nyitottabban álltunk a kérdéshez, és nem állítottunk korlátokat magunk elé. Ami fontos szempont volt még, hogy azokat a hatásokat, amik nekünk meghatározóak voltak a '90-es években egyfajta modern hangulattal ötvözzük. A lemez hangzásában is erre törekedtünk, hogy egyszerre legyen old school, de modern is. Ennek eredményeképp szerintünk egy elég kíméletlen és agresszív anyag született, amit Inherited Fever névre kereszteltünk, utalva ezzel is a láng továbbvitelére."

A 2007-es Redneck Blues folytatásán az alábbi tíz dal szerepel majd:

01. Conter-Poison
02. Power Of Depravity
03. Hellectric Steel
04. Kingdom Of Medusa
05. Monster
06. My Skin
07. Inherited Fever
08. Self-Inflicted Dethronement
09. Melt Metal Sun
10. Business Is Your Name

mashup by Stonedirtofficial

Stonedirt - 07 Inherited Fever by Stonedirtofficial

Stonedirt - 04 Kindom Of Medusa by Stonedirtofficial

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.