Shock!

október 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hallgasd meg az első új Biohazard dalt!

Reborn In Defiance címmel szeptember 26-án jelenik meg a New York-i Biohazard visszatérő nagylemeze, amely az első lemezük 2005 óta, és az első az 1994-es State Of The World Address óta, amelyen a banda klasszikus Seinfeld – Graziadei – Hambel – Schuler felállása zenél. Üröm az örömben, hogy a felvételek után kilépett Evan Seinfeld énekes/basszer utódjának személye még mindig bizonytalan.

„Amikor 2008-ban ismét összejöttünk, kitöröltük az utolsó emlékeket az emberek fejéből a Biohazardról, és egy új képpel helyettesítettük azt", mondja Billy Graziadei gitáros/énekes. „Ennek alapján a Biohazard szétrúgja a seggedet, és ismét arról szól, mint a régi szép időkben. Az, hogy eredeti Biohazardként ismét együtt nyomultunk, megadta számunkra az esélyt, hogy újraírjuk a történelmet, most pedig ismét megcsináljuk ezt egy vadiúj albummal. A Reborn In Defiance-ben minden benne van, amit szeretek a Biohazardban, és még több is – ráadásul totálisan 2011-es a lemez."

A Toby Wright producerrel készült album első új dala, a Reborn már meg is hallgatható itt. Az albumon természetesen még szerepel Evan Seinfeld basszusgitáros/énekes, aki júniusban közelebbről meg nem határozott indokok miatt otthagyta társait. Evant az azóta adott koncerteken Scott Roberts helyettesítette, aki a banda feloszlása előtti periódusban még szólógitárosként játszott a Biohazardban. Egyelőre nem tudni, Scott lesz-e a végleges megoldás Seinfeld helyére, de bizonyára hamarosan kiderül, hiszen a csapat régen is rengeteget turnézott, és ezen aligha akarnak változtatni a jövőben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.