Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az első új Arch Enemy dalt!

Ingyen letölthető az első új Arch Enemy dal a május 30-án megjelenő Khaos Legions albumról, amit Rickard Bengtsson hangmérnök segítségével rögzítettek otthon, Svédországban. Mike Amotték pár nappal a lemez megjelenése után, június elején a csillebérci Metalfesten is fellépnek.

Az anyag borítóját az a Brent Elliott White készítette, aki korábban többek között a Megadeth és a Death Angel lemezeinek külsején is dolgozott már. „Nagyon kreatív és inspiráló időket töltöttünk a lemez megírásával", mondta az albumról Daniel Erlandsson dobos. „Az új dalok hallatán mindez teljesen nyilvánvaló lesz. Az anyag nagyon változatos, roppant dallamos és szélsőségesen súlyos dolgok egyaránt vannak benne. Nincs hiány gyilkos riffekből és összetett gitármunkából sem, az Amott tesók ismét előrukkoltak néhány óriási, de egyben nagyon fifikás ötlettel..." Erlandsson azt is elárulta, hogy a lemezen szereplő dalok némelyike a leggyorsabbak közé tartozik, amiket csak valaha is rögzített, de a tempókat tekintve is széles skálán mozognak az új témák.

Az első nyilvánosságra került új dal a Yesterday Is Dead And Gone, ami innen tölthető le ingyen és bérmentve, a Century Media illetékesei mindössze egy facebookos vagy twitteres oldalmegosztást kérnek érte cserébe. Az anyag végleges dallistája a következő:

01. Khaos Overture (instrumentális)
02. Yesterday Is Dead And Gone
03. Bloodstained Cross
04. Under Black Flags We March
05. No Gods, No Masters
06. City Of The Dead
07. Through The Eyes Of A Raven
08. Cruelty Without Beauty
09. We Are A Godless Entity (instrumentális)
10. Cult Of Chaos
11. Thorns In My Flesh
12. Turn To Dust (instrumentális)
13. Vengeance Is Mine
14. Secrets
15. The Zoo
16. Snow Bound (akusztikus)

Ez lesz az Arch Enemy első stúdióanyaga a 2007-es Rise Of The Tyrant óta. További jó hír, hogy a 2009-es budapesti buli után júniusban ismét Magyarországon köszönthetjük majd a bandát a 2011-es Metalfesten. Mike Amott-tal készített 2009-es interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.