Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az első dalt a Nile új albumáról!

0727nileAugusztus 28-án jelenik meg a Nile új nagylemeze, amely a What Should Not Be Unearthed címet kapta, és Call To Destruction címmel máris meghallgatható róla az első dal. Karl Sandersék szeptember 25-én Budapesten koncerteznek a Suffocation és további zenekarok társaságában.

Neil Kernon hangmérnökösködése mellett, saját produkcióban készítette el új albumát a Nile, amely augusztus végén jelenik meg What Should Not Be Unearthed címmel a Nuclear Blast gondozásában. „Ezúttal a brutálisan súlyos metalriffelésre és a dalszerzésre helyeztük a hangsúlyt”, mondja Karl Sanders az anyagról. „Olyasmi a megközelítés, mint az Annihilation Of The Wickednél volt, de áramvonalasítva, hogy a lehető legnagyobb pusztítást végezzük. Legutóbbi lemezünk, az At The Gate Of Sethu amolyan sebészi, szupertisztaságú album volt, nagyon kihegyeztük a dalokat a zenészi oldalra, az új azonban ennek szöges ellentéte: abszolút metalos súlyosságot és emlékezetes dalokat akartunk alkotni. Noha ez a lemez is tele van azokkal az elvitathatatlan zenészi teljesítményekkel, amit az emberek el is várnak a Nile-tól, itt maguk a dalok vágják majd fejbe a hallgatókat.

0527nilecA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Call To Destruction
02. Negating The Abominable Coils Of Apep
03. Liber Stellae Rubeae
04. In The Name Of Amun
05. What Should Not Be Unearthed
06. Evil To Cast Out Evil
07. Age Of Famine
08. Ushabti Reanimator
09. Rape Of The Black Earth
10. To Walk Forth From Flames Unscathed

A zenekar új basszusgitárosa Brad Parris lett, a Sanders – Dallas Toler-Wade – George Kollias mag viszont természetesen változatlan. A Call To Destruction dal alább meghallgatható. A Nile szeptember 25-én Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik a Suffocation és egyéb vendégek társaságában, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 iLane 2015-07-27 12:20
Ohhhh bazmeg!!! Úgy érzem megvan az év lemeze. Ez annyira tökeletes, brutális, dalszöveg és hangzás eltalálva, megpakolva Nile stílusjegyekkel ... csak annyi jut eszembe, hogy oooh bazmeg. A Marduk Panzer division lemeze óta nem hallottam ilyen tömény háborús pusztítást. Ez odabasz.
Nile forever!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.